μαζική παράσταση για ψύκτες νερού στη ΣΘΕ

(Τα κείμενα της συνέλευσης αδιαμεσολάβητου αγώνα μπορείτε να τα βρείτε και σε αυτό το blog γιατί κόσμος του αυτόνομου σχήματος συμμετέχει ως άτομα και στη συνέλευση αδιαμεσολάβητου αγώνα. Ξεκαθαρίζουμε πάντως ότι η συμμετοχή μας στη συνέλευση αδιαμεσολάβητου αγώνα δε σημαίνει επουδενί πως οι υπόλοιποι συμμετέχοντες ταυτίζονται με τις απόψεις του αυτόνομου σχήματος ούτε πως ο σκοπός της συμμετοχής μας είναι αυτός. Στόχος της ΣΑΑ είναι ο πλουραλισμός και η σύνθεση των διαφορετικών προσεγγίσεων των ανθρώπων που συμμετέχουν.)

Αυτόνομο Σχήμα Φυσικού (Persona non Grata)

*****

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια υπήρχαν ψύκτες στους διαδρόμους της ΣΘΕ για όλους τους φοιτητές. Σήμερα βρίσκονται μόνο στις πτέρυγες των τομέων. Η αναγκαιότητα να υπάρξει ξανά πόσιμο νερό για όλους τους φοιτητές είναι αυτονόητη. Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και πρέπει να είναι ελεύθερα προσβάσιμο για τον καθένα. Γι’ αυτό δε δεχόμαστε την εμπορευματοποίησή του από την οποία πλουτίζουν οι εταιρίες εμφιάλωσης και τα κυλικεία. Απαιτούμε λοιπόν την επανατοποθέτηση ψυκτών στους διαδρόμους της σχολής και προχωράμε σε δράσεις για την άσκηση πίεσης και την άμεση κάλυψη της ανάγκης μας. Καλούμε κάθε φοιτητή και φοιτήτρια της ΣΘΕ που θέλει να δράσουμε συλλογικά και δυναμικά για τις ανάγκες μας

 Τετάρτη 21/11 στις 11:00 στο φουαγιέ της ΣΘΕ

 μαζική παράσταση στο γραφείο

του κοσμήτορα και οργάνωση δράσεων

19/11/2012

συνέλευση αδιαμεσολάβητου αγώνα  φυσικού

 ΥΓ.: Αν δεν αποφασίσεις να λάβεις μέρος στις διαδικασίες, μην περιμένεις να αλλάξει κάτι…Ούτε μπορούμε, ούτε και θέλουμε να παλεύουμε λίγοι για πολλούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.